Covid-19: Patiënt in ICU Wanica overleden
04 Jul 2020, 16:07
foto


De veertiende Covid-19 dode is vanmiddag genoteerd in de Intensive Care Unit (ICU) van het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Negen personen die geïnfecteerd waren met het coronavirus zijn vandaag genezen verklaard en mogen naar huis. Vijf van hen zijn ontslagen uit de Kamer van Koophandel en Fabrieken en vier uit Residence Inn. 

Voor vandaag zijn door het Centraal Laboratorium van het Bureau Openbare Gezondheidszorg vier personen positief getest. Mensen met wie zij in nauw contact waren, worden in kaart gebracht. De teller voor de active cases staat nu op 275. Het totaal aantal besmette personen is geklommen naar 565. Het aantal genezen personen is 276. 

Zondag worden volksvertegenwoordigers en personeel werkzaam bij De Nationale Assemblee getest. Personen die vanaf 20 juni in contact zijn geweest met politici die onlangs positief zijn getest, worden verzocht dit in een SMS of Whatsapp bericht door te geven op op 8133270 of 7238840. Er wordt vervolgens contact met hen opgenomen door medici voor het treffen van de nodige veiligheidsmaatregelen en verder te volgen instructies.
Advertenties

Saturday 26 November
Friday 25 November
Thursday 24 November