Covid-teller met 19 omhoog; nog een leven te betreuren
12 Jun 2020, 17:20
foto
De Covid-19 teller is weer behoorlijk aangepast zojuist. Er zijn 18 positieve gevallen bijgekomen, terwijl een persoon die overleden is, ook besmet bleek te zijn met Covid-19. Suriname telt nu drie Covid-19 doden.


Een derde persoon is overleden aan Covid-19 in Suriname. De man om wie het gaat, vertoonde symptomen die overeenkwamen met Covid-19. Hij is thuis overleden. Na het overlijden van de man, is er een swab genomen. De test is positief gebleken. Hij is overleden aan Covid-19. Zijn contacten zijn in quarantaine geplaatst. Daarnaast zijn er nog 19 personen positief getest vandaag. 

Het aantal mensen dat positief is getest, stijgt naar 187. De teller van de active cases staat nu op 175. Een deel van de mensen dat positief getest was en in uitzondering was, mocht vandaag naar huis. Om hoeveel mensen het gaat, is nog niet bekend. 

Om 18.00 uur zal er een update worden gegeven door het Covid-Management team. Intussen is ook bekend geworden, dat kolonel Jerry Slijngaard gisteren positief is getest. Hij is in isolatie. 
Advertenties

Tuesday 05 July
Monday 04 July
Sunday 03 July