Comedian Roué Verveer komt met tweede boek
20 Apr 2020, 10:27
foto
Roué Verveer (foto: collectie Verveer)


Roué Verveer heeft de smaak van het schrijven goed te pakken. Vijf jaar geleden verscheen zijn eerste boek Waarom? Daarom!. De comedian is bezig met een nieuw boek, laat hij Starnieuws weten. “Het boek verkoopt na 5 jaren nog steeds heel goed. Ik ben nu bezig mijn tweede boek te schrijven. Dat moet in het najaar uitkomen”, vertelt hij.

Verveer wil inhoudelijk niet veel kwijt over zijn tweede boek. “Ik zeg nog niet waar het over gaat. Het boek gaat wel niet over opvoeden.” De theatershows, meer dan 40, van de comedian in Nederland, zijn gecanceld wegens het coronavirus. “Al m’n shows zijn verschoven naar andere data dus we moeten wachten totdat we weer mogen gaan spelen.”

Het eerste boek Waarom? Daarom! van Verveer over opvoeden op z'n Surinaams en over de verschillen met de Nederlandse, verscheen op 15 april 2015 op de markt. Het stond die week daarna gelijk in de ‘Bestsellers top 20’ van Nederland. Nu na 5 jaar zit het boekwerk op de vijftiende druk en verkoopt nog steeds. Waarom? Daarom! is uitgeroepen tot het meest boeiende en grappigste opvoedboek van Nederland. 

Steven Seedo

Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March