Santokhi tevreden over activiteiten in Nickerie
29 Feb 2020, 22:37
foto
VHP-voorzitter Chan Santokhi stopt het eerste markoesaplantje in de grond te Wageningen. Een areaal van 3000 vierkante meter zal worden beplant.


VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft aan het hoofd van een delegatie vrijdag een lijvig programma afgewerkt in Nickerie. In Wageningen en Henar heeft de partijvoorzitter een informatie centrum opengesteld. "Het betekent dat de VHP een huis heeft. Zorgt u ervoor dat dit huis voor eenieder een thuis wordt. Maak het vooral tot een ontmoetingsplaats voor de jongeren alwaar zij verschillende activiteiten kunnen ontplooien," zei de politicus. 
 
Santokhi deed een oproep om de eenheid in de partij te bewaren. "Laten wij één vuist maken tegen onze tegenstander. Onderlinge concurrentie mag niet aanwezig zijn. Ons enig doel is Suriname te redden", benadrukte hij. Ook te Wageningen werd de eerste markoesaplant door Santokhi in de grond gezet op een areaal van 3000 vierkante meter. Hoofdbestuurslid Soedesh Jairam is de trekker van dit project. 


In het minicentrum Jongeren Organisatie Paradise en Omgeving heeft de VHP een druk bezochte ressortvergadering gehouden. Alle aspirant DNA-kandidaten voor Nickerie en de Assembleeleden van het district hebben het woord gevoerd. In het Parkhotel heeft de partij 300 nieuwe VHP’ers verwelkomd. Zij hebben zich als groep aangemeld en verzekerden Santokhi dat zij de VHP massaal zal ondersteunen. 

Santokhi stelde dat de brede ondersteuning aangeeft dat Surinamers nog hoop hebben. "Wij zullen op het juiste moment heel Suriname Oranje kleuren en daarmede u wederom hoop geven in een goede toekomst. U heeft de sleutel. Geef ons op 25 mei uw stem en wij geven u uw prachtig land terug." De VHP voorzitter constateerde dat de target voor Nickerie reeds gehaald is. "Het enige waar wij voor moeten waken is dat onderlinge concurrentie ons van ons doel af zal houden. Wij zijn allen redders van Suriname. Ik ga niet rusten totdat wij samen deze regering naar huis hebben gestuurd."

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April