Man die aanrijding veroorzaakte uiteindelijk aangehouden
21 Jan, 01:26
foto


Romario M. (25) is aangehouden door de Verkeersunit van regio Midden. Hij veroorzaakte op 28 september vorig jaar een aanrijding aan de Afobakaweg ter hoogte van mast drie. De verdachte die zich, na ontslag uit het ziekenhuis moest aanmelden bij de politie, dook onder. Hij werd gezocht, maar wist uit handen van de politie te blijven.

De verdachte, de andere autobestuurder en zijn mede-inzittende, liepen zware lichamelijke letsels op. De drie gewonden werden per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werden ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen. Inmiddels zijn alle drie gewonden ontslagen uit het ziekenhuis. 

Na verkregen informatie werd Romario M. door het Regio Bijstand Team Midden en de Verkeersunit van regio Midden, op zijn werklocatie in het ressort Uitvlugt, opgespoord. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de man in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations. 

Advertenties

Saturday 29 February
Friday 28 February
Thursday 27 February