Tiener ingesloten voor verwonden broer
11 Jan, 14:36
foto


S.K. (16) is aangehouden door de politie van het bureau Flora. Hij wordt onder andere verdacht van zware mishandeling. De tiener heeft zijn oudere broer steekverwondingen toegebracht aan zijn bovenlichaam en bovenbeen. 

Uit het politie onderzoek blijkt dat S.K. drugsgebruiker is. Hij wilde met de auto van zijn oudere broer wegrijden wat hem niet gelukt is omdat zijn broer het heeft kunnen verhinderen. De tiener werd boos en bedreigde zijn broer dat hij hem zou dood steken, meldt de politie Public Relations. 

S.K. bewapende zich met een scherp voorwerp en viel zijn broer daarmee aan die op een bed lag. Het slachtoffer wist te voorkomen dat hij nog meer steekverwondingen opliep door een kussen te gebruiken om de  aanvallen af te weren.

Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid overgebracht naar het ziekenhuis om medische hulp te krijgen. Na behandeling mocht hij weer naar huis.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.K. door de politie in verzekering gesteld en opgesloten in het Jeugdcellenhuis.
Advertenties

Monday 25 May
Sunday 24 May
Saturday 23 May