NSA gaat samenwerking aan met Friesland College
27 Dec 2019, 20:41
foto


Nacional Soccer Academy Suriname (NSA) en het Friesland College hebben een samenwerkingsverband ondertekend. Deze samenwerking is in eerste instantie gericht op het bieden van stagemogelijkheden bij NSA aan studenten Sport en Bewegen van het Friesland College en het opleiden en begeleiden van talentvolle sporters.

Met de ondersteuning van Friesland College zal NSA op korte termijn zich ontwikkelen tot  een leer- werkbedrijf op sportgebied. Verder willen beide organisaties hun missie tot volle wasdom brengen. NSA kan talentvolle sporters (onder wie voetballers) klaarstomen voor een professionele carrière. Door een gerichte educatieve begeleiding en het bijbrengen van geschikte vaardigheden en discipline voor de sport. Het Friesland College kan studenten opleiden tot goede vakmensen en praktische wereldburgers die kunnen omgaan met diversiteit en kunnen werken op een internationale arbeidsmarkt. 

Deze samenwerking kwam tot stand door tussenkomst van Harry Balgobind, oud-Statenlid in Friesland en moet er toe leiden dat partijen van elkaar kunnen leren en toewerken naar een intensieve en langdurige samenwerking op opleidings- en organisatorisch gebieden. Hemant (Bobby) Jaikaran is blij met deze samenwerking en samen met de coördinatoren van Friesland College zullen zij op  korte termijn invulling geven aan de overeenkomst.  
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April