VHP-voorzitter maakt namen kandidaten Commewijne bekend
26 Nov 2019, 05:26
foto
VHP-toppers met de aspirant-kandidaten van Commewijne. Vierde van links partij-leider Chan Santokhi die de namen bekend heeft gemaakt.


VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft de namen van aspirant-kandidaten op Assemblee-niveau voor Commewijne maandag bekendgemaakt. Dit vond plaats op een ressortbijeenkomst in Meerzorg. Het VHP informatie- en verkiezingscentrum Meerzorg, is eveneens in gebruik genomen. 

De aspirant-kandidaten voor Commewijne zijn in willekeurige volgorde: Dhiradj Soekhai, Soeredj Kasiram, Soerjani Mingoen-Karijomenawi, Jimmy Kromopawiro, Zaid Lalmohamed, Karishma Lalmohamed-Mathoera, Roy Mohan, Mohamedshafiek Radjab, Preshand Baldew, Ratna Sadal, Joan Sawirjo, Mukesh Simboedath Panday, Witney Ajambia, Shri Kiran, Hugo Breinburg, Mark Lall, Ashwien Gangadien, Chandenie Girjasing en Kiran Chotkan. Uit deze voordrachten zullen uiteindelijk vier kandidaten en evenveel schaduwkandidaten worden geselecteerd. 

In de komende twee maanden zullen in alle districten de aspirant-kandidaten worden bekendgemaakt, deelde Santokhi mee. De voordrachten zijn gedaan door het districtscampagneteam van Commewijne. Nu de namen van de aspirant-kandidaten bekend zijn, kunnen zij intensiever het veld intrekken om zich beter te profileren. De selectiecommissie zal alle kandidaten volgen en een voorstel doen aan het hoofdbestuur. 

De VHP-topman hield de kandidaten voor om gezamenlijk op te trekken. "U bent geen concurrenten van elkaar geworden, maar juist intensievere medestanders. Immers onze slogan 'zelf sterk, samen sterker' staat nog recht overeind," benadrukte Santokhi. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May