Bromfietser komt om na twee aanrijdingen
31 Oct 2019, 17:47
foto


Shaam Gajapersad (30) is gistermiddag doodgereden door een personenauto in de Dageraadweg nabij de Kwasimamastraat. De bromfietser kwam eerst aan tegen de laadbak van een pick-up, waardoor hij viel op de rijhelft van het tegemoetkomend verkeer. Na zijn val is hij aangereden door een personenauto. Hij kwam met zijn bromfiets in de goot terecht. Nadat de bromfietser uit de goot was gehaald, bleek dat hij geen teken van leven meer vertoonde.

De bromfietser reed volgens de afdeling Public Relations van de politie over de Dageraad weg en ging richting Sir Winston Churchillweg. Een pick-up en een personenwagen kwamen vanuit de tegenovergestelde richting. De pick-up reed voor de personenauto.

Uit het onderzoek van de politie blijkt dat de bestuurder van de pick-up een bocht naar rechts beschreef, waarbij Gajapersad die rechtdoor reed tegen de laadbak van het voertuig aankwam. De bromfietser heeft vermoedelijk de controle over zijn voertuig verloren en kwam op het wegdek terecht. Hij werd bij die gelegenheid aangereden door de personenauto die achter de pick up reed.

Het lijk van Gajapersad is voor obductie in beslag genomen. De rijbewijzen van de twee bestuurders van de betrokken voertuigen is ingevorderd. Het aantal verkeersdoden staat nu op 60.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May