Tennissers naar Frans-Guyana voor Cup of the Guyanas
28 Oct 2019, 02:46
foto


De Surinaamse Tennisbond neemt deel aan de Cup of the Guyanas 2019, meer bekend als Inter Guyanese Tennisspelen. De wedstrijden vinden dit jaar plaats in Cayenne, Frans Guyana en worden gehouden van dinsdag 29 oktober tot en met 3 november. Suriname, Guyana en Frans Guyana zijn initiatiefnemer van dit al jarenoude meetmoment. 

Om een extra dimensie toe te voegen aan dit U12, -14 en -18 jeugdevenement heeft Frans-Guyana als gastheer toestemming om Martinique uit te nodigen en toe te voegen aan deze editie. Dit gebeurt voor de tweede keer in de historie van dit toernooi. De Guyanese delegatie komt vandaag in Suriname aan en samen vertrekt de groep dinsdagochtend naar Frans-Guyana.  

Dinsdagavond vindt het defilé plaats. Er wordt gespeeld van woensdag tot en met vrijdag. Zaterdag is een ontspanningsdag op het strand met beach tennis en andere beach sporten. Zondag keren Suriname en Guyana terug, waarna de Guyanezen maandag verder naar huis reizen, meldt de Surinaamse Tennisbond. De delegatie staat onder leiding van wedstrijdcommissaris, Lorenzo Irion. De coaches zijn: Yannick Goede en Otto Bouterse. 

De Surinaamse selectie bestaat uit:
Meisjes:
U-14: Sarah Lumsden/Marysol van der Zwart
U-18: Aila Koorndijk/Keaney de Mees

Jongens:
U-12: Jair Akaamba/Boaz Koorndijk
U-14: Dexter Koorndijk/Stijn v Leeuwen
U-18: Theo Pobosi/Caelan Verkuyl
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May