Slachtoffer getuigt in zware mishandelingszaak
26 Oct 2019, 12:36
foto


Jorsen A. wordt zware mishandeling verweten. Hij zou het slachtoffer zodanig mishandeld hebben dat die zijn linkeroog kwijt is. Op de rechtszitting van donderdag heeft kantonrechter Lygia Ravenberg het slachtoffer gehoord. Het slachtoffer gaf aan dat hij de verdachte niet kent. Hij zag hem voor het eerst op die bewuste dag in de bus.

Het slachtoffer verklaarde dat hij van het werk met twee andere vrienden op weg naar huis was. Ze zaten in een bus, toen de verdachte ook instapte. Ze waren grappen aan het maken en Jorsen A. bemoeide zich ook ermee. Hij merkte op dat hij iemand zou steken. Toen ze uitstapten te Spoorbaan Jamaica, stapte de verdachte ook uit de bus. Volgens het slachtoffer stak de verdachte hem in het oog, zonder ruzie gemaakt te hebben. Hij kan zijn oog nooit meer open krijgen en is dat nu kwijt.

De verdachte die juridisch wordt bijgestaan door advocaat Harold Belfor had aangegeven dat hij aangevallen werd door het slachtoffer en zijn vriend. Ook zou hij geslagen zijn met een valhelm. Het slachtoffer zei dat hij geen valhelm bij zich had, maar wel een veiligheidshelm van zijn werk. Deze bevond zich in zijn tas.

Jorsen A. zei dat het slachtoffer oneerlijk is en niet de waarheid spreekt. De getuige verklaarde hierop dat hij wel eerlijk is en blijft bij zijn afgelegde verklaringen. Deze zaak zal op 14 november verder worden behandeld.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May