Vader riskeert acht jaar cel voor seksueel misbruik dochter
04 Oct 2019, 00:57
foto


Samekoemar K. (35) wordt verweten dat hij zijn bloedeigen dochter heeft verkracht. Officier van justitie, Roline Gravenbeek, heeft op de rechtszitting van donderdag een celstraf van acht jaar geëist tegen de verdachte. De officier voerde aan dat het wettig en overtuigend bewijs geleverd is, ook al blijft de verdachte het feit ontkennen. Het kind heeft een volmondige verklaring afgelegd. 

Het meisje vertelde dat ze vanaf haar zevende tot haar negende jaar misbruikt werd door haar vader. Hij misbruikte haar drie keren. Zij deelde ook mee dat een zekere L. haar eerst had misbruikt. Hij werd toen opgesloten. Vervolgens begon haar vader haar seksueel te misbruiken. Dit deed hij toen het meisje alleen thuis was met hem. Toen het slachtoffer tien jaar oud was, vertelde ze aan haar tante dat haar vader haar misbruikte. In eerste instantie geloofde de tante haar niet. Daarna wel. Het meisje vertelde gedetailleerd hoe haar vader haar op het bed duwde en haar verkrachtte. Ook zou de verdachte haar bedreigd hebben; ze zou pakslaag krijgen als ze het met iemand over het voorval zou hebben. Door het seksueel misbruik liep ze een eczeem op. Ook bij de confrontatie met de vader, bleef het meisje zeggen dat ze door hem misbruikt werd. 

Samekoemar K. bleef erbij dat hij zijn dochter niet verkracht heeft. Volgens hem is het meisje door haar tante geïnstrueerd en aangezet om hem te bekladden. Op 21 november zal advocaat Shanti Mangre die de verdachte juridisch bijstaat, pleiten in deze strafzaak. 

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May