Serviceclubs dragen steentje bij aan onderwijsproces
18 Aug, 19:41
foto
Swami's en pupillen van de Brahmarishi Ashram Vidypeeth Saramacca hebben fruitbomen geplant op de OS Kwatta. (Foto: LC Parbo Central)


Met als doel het Surinaams kind in het onderwijsproces extra te ondersteunen, hebben serviceclubs sportmateriaal, schoolpakketten en meubilair ter waarde van SRD 27.000,= geschonken aan drie scholen. OS Kwatta heeft behalve stoelen ook schoolpakketten gehad.

Lions Club (LC) Paramaribo Central heeft dit gemeenschapsproject samen uitgevoerd met Leo Club Gadotjo en Lions Club Rotterdam West, heeft er ook een plant-a-tree-project aangekoppeld. De fruitbomen zijn geplant op OS Kwatta. Het Miranda Lyceum en de Brahmarishi Ashram Vidypeeth Saramacca zijn ook bedacht.

President Glen Tewari van LC Paramaribo Central zegt dat ze aanvragen voor sportmateriaal, schoolpakketten en meubilair hadden ontvangen. Samen met het bedrijfsleven zijn de serviceclubs erin geslaagd te voldoen aan de verzoeken van de instellingen. Tewari kondigt aan dat de club dit jaar meer projecten voor het onderwijsproces in petto heeft.
Advertenties

Friday 21 February
Thursday 20 February
Wednesday 19 February