Nickerie brengt verkeersdoden op 45
14 Aug, 19:33
foto


Satyem Jokhoe is zaterdag in het Mungra Medisch Centrum overleden aan de letsels die hij een dag eerder had opgelopen bij een aanrijding. De 20-jarige bromfietser tilt het aantal verkeersdoden naar 45.

In de Fredericiweg te Nieuw Nickerie waren twee bromfietsers betrokken bij een aanrijding. Bij aankomst van de politie zijn drie gewonden afgevoerd voor medische behandeling.

Uit het politieonderzoek blijkt dat Jokhoe en Mario H. (24) vanuit tegenovergestelde richting over de Fredericiweg reden. Mario had duorijder Daniel A. bij zich. Ter hoogte van de Hazard sluis kwam Mario op de rijhelft van Jokhoe terecht, met als resultaat een aanrijding. Alle drie personen liepen verwondingen op.

Uit getuigenverklaring kwam naar voeren dat Mario en Daniel kort voor de aanrijding alcohol hadden gedronken. Mario was beschonken toen hij zich op de weg begaf met zijn bromfiets. Hij is dinsdag ontslagen uit het ziekenhuis en na verhoor is hij ingesloten. Het lijk van Jokhoe is voor obductie in beslag genomen.