Vrouw waagt een gok en is betrapt
07 Aug 2019, 14:41
foto


Samantha L. heeft op slinkse wijze SRD 1400 geïnd, die haar buurman had gewonnen met gokken. De man deed aangifte hierover en kreeg zijn geld uiteindelijk terug. 

De man had een probleem met zijn account. Hij benaderde zijn buurvrouw Samantha met de vraag hem wegwijs te maken. De vrouw hield haar buurman toen voor dat hij een ander account en een ander password moest maken. Met assistentie veranderde de aangever zijn account en password en bij het spelen daarna won hij SRD 1400. 

Hij besloot later op de dag het gewonnen geld te innen. Toen hij de Suribet retailer aandeed om het geldbedrag te innen, bleek dat iemand anders hem voor was. 

Op camerabeelden is duidelijk te zien dat Samantha L. het geld heeft geïnd. Zij werd door de politie opgespoord en aangehouden voor oplichting en,of verduistering. In eerste instantie ontkende de vrouw zich schuldig te hebben gemaakt aan een strafbare handeling. 

Toen zij echter met de camera beelden geconfronteerd werd, kwam ze terug op haar verklaring. Zij stond het geldbedrag af aan de rechtmatige eigenaar waarna zij in overleg met het Openbaar Ministerie is heengezonden, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May