Bond en directie Telesur vandaag bijeen over cao
11 Jul, 04:41
foto


De bond bij Telesur onder leiding van Harvey Panka, is sinds maandag in beraad. De leden komen 's morgens in vergadering bijeen in het bondsgebouw. De bond dringt aan op het inwilligen van de eis om de onderhandeling over de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) af te ronden. De directie heeft de bond uitgenodigd voor afronding van de bespreking vandaag. 

De bond heeft zijn strategie voor vandaag aangepast. De algemene ledenvergadering is verschoven naar het hoofdgebouw van het telecommunicatiebedrijf. Daar zullen de leden wachten op het resultaat van de bijeenkomst met de directie. Om een reactie gevraagd laat de directie Starnieuws via de Manager Corporate Communication, Jennis Asraf, weten dat er vertrouwen in is dat gezamenlijk een positief resultaat wordt bereikt.  

De leiding van het bedrijf heeft de impact op het werk gemerkt, omdat de werknemers 's morgens in vergadering bijeenkomen. Het is echter wel gelukt om het publiek zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bond én directie hopen dat na de bespreking vandaag de situatie binnen het bedrijf zal zijn genormaliseerd.