Verdachte zegt 'sorry' tijdens confrontatie met slachtoffer
21 Jun 2019, 00:58
foto


Kelvin H. wordt mishandeling en bedreiging verweten. Hij werkte voor het slachtoffer. Op de rechtszitting van donderdag heeft kantonrechter Siegline Wijnhard het slachtoffer gehoord. Nadat Wijnhard het slachtoffer en de verdachte met die afgelegde verklaringen geconfronteerd had, stelde ze Kelvin H. ambtshalve voorlopig in vrijheid. De verdachte bood zijn verontschuldigingen aan en zei dat hij niet met de intentie daar was om de man te mishandelen. 

Het slachtoffer vertelde dat ze op die bewuste dag bezig waren het plafond te timmeren. Hij merkte op dat de verdachte steeds ging zitten en het werk zo ophield. Op een gegeven moment stuurde hij de man weg naar huis en zei hem dat hij een andere dag zijn salaris kon ontvangen. Hij had dat geld niet en kon de verdachte niet op tijd betalen. Hij vertoefde met zijn broertje in de stad toen hij plotseling door de verdachte aangevallen werd. Hij vroeg naar zijn geld en uitte allerlei bedreigingen. Ook schold hij het slachtoffer vies en vuil uit. Vervolgens begon hij het slachtoffer met een hamer te slaan. Omstanders haalden hen daarna uit elkaar. 

De verdachte merkte op dat hij al lang werkt voor de man, maar steeds onder druk wordt gezet. Met de hamer probeerde hij zichzelf te verdedigen, maar dit pakte verkeerd uit. Hij was kwaad, omdat de man hem niet had uitbetaald en hij had het geld nodig. 

De getuige merkte op dat de verdachte leugens verkondigde. Hij zei dat hij Kelvin H. heeft vergeven, maar dat hij met leugens niet ver zal komen. Kelvin H. wordt juridisch bijgestaan door advocaat Radjeshprakash Bhoewar. Op 1 augustus zal deze strafzaak verder worden behandeld. 

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May