VHP reageert op foto van verdachte met partijvoorzitter
01 Jun 2019, 15:41
foto


VHP reageert op een bericht met foto's dat circuleert op social media. Op de foto is VHP-voorzitter Chan Santokhi te zien met een persoon, die is aangehouden door de politie op verdenking van beroving op een school op Latour. De VHP distantieert zich van alle handelingen die het daglicht schuwen. "Wij zijn van een mening dat de regering  en leiding van het land in deze het slechte voorbeeld geven, gelet op de vele corrupte- en criminele zaken die dagelijks naar buiten komen," zegt de partij in een persbericht. 

Over dit voorval merkt de VHP twee punten op:
1. Voor zover bekend is de persoon op de foto geen lid van de VHP.
2. De voorzitter is door de publieke aard van zijn functie tijdens bijeenkomsten wel vaker gefotografeerd in een setting waar ook personen zijn, die door justitie gezocht worden. Sommigen staan zelfs op de internationale opsporingslijst.

"De partij zal zich blijven inzetten voor een beter Suriname. Een Suriname waarbij ook deze burger betere keuzen kan maken. Want bij slecht bestuur, dat slechte sociaal economische situaties creëert zullen meer burgers het slechte pad kiezen. U was beloofd dat u zonder dievenijzer kon slapen. In de realiteit worden sommige zwakkere burgers door de ontstane financiële ellende gedreven tot criminaliteit. Schandelijk  genoeg is recent zelfs een jonge Surinaamse dochter ten prooi gevallen aan verkrachting. Dit kan zo niet verder," stelt de VHP. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May