Roversbende RBT-Paramaribo bedankt Sharmila Mansaram en anderen
10 May 2019, 20:30
foto


Na ampele overwegingen en een goed gesprek met de criminelen van de afdeling RBT-Paramaribo, rust op mij de zware taak, u en dat deel van de samenleving, die ogenschijnlijk geniet van het leed dat ons is aangedaan, ten zeerste te bedanken. De criminele afdeling, die dag en nacht, onbevreesd haar krachten geeft om Paramaribo en de andere districten te assisteren met het doel om de rust in de totale Surinaamse samenleving te kunnen garanderen, het veiligheidsgevoel van u en de rest van het Korps een 'boost' te geven door snel en kordaat op te treden. De criminelen die ondanks een schrijnend tekort aan logistieke middelen, die vereist zijn om hun eigen veiligheid te garanderen, toch ervoor kiezen om in de voorhoede te gaan.

Wij, de criminelen van RBT brengen u in herinnering dat deze zelfde criminelen als eerste gereageerd hebben op de moorden op zee door meteen de Surinaamse territoriale wateren op te varen zonder satelliet telefoon, dus zonder communicatie, zonder een behoorlijk persoonlijke standaard uitrusting -waar we van rechtswege aanspraak op maken- om u, de uwen en natuurlijk de onze het gevoel van vrees weg te nemen. Toen iedereen stil zat en niet wist welke zoekrichting op te gaan, hebben deze criminelen het gepresteerd om na drie dagen, 18 zeerovers aan te houden en over te brengen naar Paramaribo. Feilloos de beveiliging van deze verdachten en van de rechterlijke macht te verrichten. 

En omdat niet alle nieuws de media haalt, zullen deze criminelen u ook voorhouden dat zij de samenleving in een drukbezochte Mall in Paramaribo hebben beschermd, toen daar handgranaten ten verkoop werden aangeboden op een druk bezochte zaterdagmiddag. En omdat deze criminelen niet uit zijn op sensationele opvoeringen, met overduidelijk politieke motieven om de samenleving op te jutten in aanloop naar de verkiezingen toe, bedanken zij u hartelijk. 

Wij kijken in elk geval met een andere bril naar u en anderen, die zich intellectuelen noemen en een zodanige haat zaaien tegen de politie of in elk geval met kwade opzet bezig zijn om deze samenleving te vergiftigen en zullen u beoordelen op uw merites. Uw hypocrisie gaat het verstand te boven, omdat het nog vers in het geheugen ligt dat u niet warm loopt van de politiebond, althans niet onder dit bestuur en dat heeft u vaker geëtaleerd in lokale dagbladen. Wat u probeert te doen, is een zogenaamd beeld schetsen aan de samenleving als zou u boven partijen staan en een zogenaamde objectieve kijk hebben op zaken.

U heeft uw les geleerd en wij de onze. De les, die wij hebben geleerd, is dat dienstbaarheid, geen opoffering betekent. Wij spreken de hoop uit dat de andere afdelingen en RBT’s, de wijze lessen, die wij de criminelen van RBT-Paramaribo hebben geleerd, als een ware les beschouwen of het gewoon terzijde leggen.
Nogmaals grantangi mr. drs. Sharmila Kalidien-Mansaram!!!

Sergio Jurgen Gentle, B.Sc. B.Pol.
de penningmeester van de Surinaamse Politiebond
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May