Droom van Ajax in nachtmerrie veranderd
08 May 2019, 18:11
Een dolgelukkige Ajax woensdag in de Johan Cruijf Arena in Amsterdam tijdens de eerste helft. (Foto: the Sun)

In een zeer spannend duel in de Johan Cruijff Arena is Ajax tot ongeloof van velen uitgeschakeld. In de eerste helft stond Ajax met 2-0 voor. Het leek een fluitje van een cent om de finale van de Champions League te bereiken en naast Liverpool te staan. Maar het is een complete Engelse aangelegenheid geworden. Het is Tottenham Hotspurs die in de finale zal schitteren.

In een ijzersterke tweede helft heeft Tottenham maar liefst 3 doelpunten gescoord. Ajax en zijn fans keken naar de klok en dachten de race te zullen winnen, maar de minuten tikten te langzaam. In blessuretijd wist Lucas Moura de score naar 3-2 te tillen. Het werd een complete drama in Amsterdam.

Amsterdam is compleet van de kaart met door de overweldigende overwinning van Tottenham. Deze wedstrijd heeft weer eens aangetoond dat in de finale staan van de Champions League niet zomaar gaat. Er moet keihard worden gevoetbald. Dat heeft FC Barcelona ook ondervonden dinsdag. De wedstrijd is een thriller geworden. De droom van Ajax is in de laatste minuten van de wedstrijd in een nachtmerrie veranderd. Veel Surinamers hadden ook hun geld op Ajax gezet, zeker na de uitschakeling van Barca.