Suriname verliest met 1-3 van Panama
04 May 2019, 14:25
Suriname heeft met 1-3 verloren tegen Panama.

Panama is een maatje te groot gebleken voor de Surinaamse U-17 selectie. Suriname verloor vandaag met 3-1 tegen het Midden-Amerikaanse land. Panama leidt in deze poule, terwijl natio op de laatste plaats staat. Om verder te kunnen gaan moet de laatste wedstrijd tegen Costa Rica gewonnen worden.

Bij de rust stond Panama reeds voor met 1-0. De gehele wedstrijd werd gedomineerd door de tegenstander. Beide landen hebben elkaar voor het eerst ontmoet in U-17 verband. Panama beheerste het spel veel beter. Suriname keek in de tweede helft in de zestigste minuut tegen een 2-0 achterstand aan. Faisijo Burnet heeft in de 71e minuut de eer van het land hoog gehouden door te scoren.

Even leek het alsof natio vleugels had gekregen. De mogelijkheid werd geopend om een gelijkmaker te scoren, zeker omdat de wedstrijd met vier minuten werd verlengd. Het was echter Eric Rowe van Panama die zijn land naar 3-1 schoot in de derde minuut van de blessuretijd.

Suriname en Curaçao hebben op 2 mei de punten gedeeld. De wedstrijd eindigde 1-1. De U-17 Concacaf WK-kwalificatiewedstrijden worden in de Verenigde Staten gespeeld.