Renovatie gebouw Stivoki start binnenkort
01 May 2019, 22:41
foto
Luziel Adel van Staatsolie en Su Aid-voorzitter, Giwani Zeggen na de ondertekening.


De renovatie van het gebouw van de Stichting voor het Kind (Stivoki) zal binnenkort aanvangen. Staatsolie en Stichting Su Aid hebben een week geleden een sponsorovereenkomst getekend. Het bedrijf had vorig jaar bij de ‘Mek Wi Ala Gi Wan Dala’ campagne SRD 470.000 toegezegd, dat gebruikt zal worden voor de renovatiewerkzaamheden. Bij de campagne is ruim SRD 1.108.361,82 opgehaald.

Staatsolie N.V. had het bedrag bij de afsluiting van de campagne, op vrijdag 21 december 2018, toegezegd. De overeenkomst is in onderling overleg tot stand gekomen en conform de richtlijnen die het bedrijf hanteert bij soortgelijke donaties, zegt de voorlichting van Su Aid.

Het toegezegde bedrag zal niet in één keer op de rekening van de stichting worden overgemaakt. Overmakingen vinden plaats naar gelang de renovatiewerkzaamheden bij Stivoki vorderen, op basis van facturen van de aannemer en goedkeuring van de directievoerder. Inmiddels zijn alle voorbereidingen getroffen om op korte termijn het startsein te geven voor de daadwerkelijke renovatie van Stivoki.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May