Santokhi installeert 280-leden campagneteam Wanica
09 Mar 2019, 05:12
foto
VHP-voorzitter Chan Santokhi (rechts) draagt de dagelijkse verantwoordelijkheid van de verkiezingscampagne in Wanica over aan ondervoorzitter Asis Gajadien.


Het districtscampagneteam van de VHP in Wanica zal getrokken worden door ondervoorzitter Asis Gajadien. Het 280 personen tellende team is vrijdagavond te Magentakanaalweg geïnstalleerd door partijleider Chan Santokhi. Hij woont ook in dit district, maar hij is de landelijke campagneleider. Wanica telt zeven ressorten. Per ressort zijn gemiddeld 40 personen ingedeeld. De VHP gaat voor zes van de zeven zetels in dit district, deelde Santokhi mee aan het team.

Santokhi onthulde dat de VHP een anti-verkiezingsfraude commissie heeft geïnstalleerd.
De commissie staat onder leiding van Gajadien. De 280 mensen uit de structuren van Wanica zullen in het veld ook moeten fungeren als de zintuigen van deze commissie. Vooral op D-day, de verkiezingsdag, zal goed opgelet moeten worden. Maar nu al dienen de mensen alle mogelijke verkeerde zaken die zij tijdens hun campagnevoering tegenkomen, direct rapporteren aan de anti-verkiezingsfraude commissie.

Gajadien zei dat de tot nu toe gedemonstreerde eenheid en animo van de structuren in Wanica hem de zekerheid geven dat hij deze zware taak succesvol zal volbrengen. De VHP heeft drie zetels in Wanica. In V7-verband waren vier zetels behaald. Eentje ging naar Pertjajah Luhur met Raymond Sapoen als trekker. Hij is kort na de verkiezing van 2015 zijn eigen koers opgegaan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May