Kogels criminelen verwonden twee vrouwen en een man
04 Feb 2019, 16:06
foto


Bij de brute roofoverval in het ressort De Nieuwe Grond (Magentaweg) hebben drie personen een schotverwonding opgelopen. De 64-jarige L.L. heeft een schotverwonding aan zijn rechtervoet. Mevrouw S.R. (52) liep een schotverwonding in haar buikstreek op. Zij was niet aanspreekbaar. W.G. (21) heeft een schotverwonding aan haar linkeronderbeen. De mannen S.K. (28) en B.K. (52) hebben geen letsels opgelopen. Zij zijn wel beroofd. Dit meldt de politie Public Relations.

De gewonde slachtoffers zijn door familieleden overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat op die bewuste avond de huisbewoners met gasten op het terras van hun woning zaten. Op een bepaald moment zijn twee mannen, gewapend met vuistvuurwapens, het erf opgelopen en openden nagenoeg gelijk het vuur op de huisbewoners en gasten.

De slachtoffers die het huis zijn binnengerend, werden op de voet gevolgd door de gewapende criminelen. De slachtoffers zijn in de woning beroofd van hun eigendommen. Na hun criminele daad renden de rovers het huis uit. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie.

Assembleelid Krishna Mathoera heeft haar verontrusting kenbaar gemaakt over deze brute roof. Zij vindt dat het geval niet op zichzelf staat. Dagelijks ervaren onschuldige burgers ontzettend veel zinloos geweld, schade en trauma's door criminaliteit. Zij vindt dat prioriteit moet worden gegeven aan het met hand en tand bestrijden van criminaliteit.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May