Betere dienstverlening CMK vanuit 'Commandcenter'
22 Dec 2018, 11:31
foto
De Centrale Meldkamer wordt vanaf maandag ondergebracht in het 'Commandcenter' te Santo Boma.


Vanaf maandag 24 december zal de Centrale Meldkamer (CMK) van de politie worden overgeplaatst naar het 'Commandcenter' in de Peprepenweg te Santo Boma in het district Wanica. Naast de politie zal het 'Commandcenter' ook door personeel van andere diensten bemand worden zoals van de brandweer, de Spoed Eisende Hulp en het directoraat Nationale Veiligheid.

De dienst zal omstreeks zes uur in de ochtend aanvangen op de nieuwe locatie. Dat betekent dat vanaf dat tijdstip de melding van de beller beantwoord zal worden met ”goedemorgen Commandcenter”. Vanwege de overschakeling van de dienstverlening vanuit de oude naar de nieuwe werklocatie bestaat de mogelijkheid dat de serviceverlening naar de samenleving enige stagnatie kan ondervinden. Het Korps Politie Suriname vraagt alvast begrip voor dit ongerief.

Het 'Commandcenter zal 1×24 uur per dag ter beschikking zijn van de samenleving. Het contactnummer 115 van de politie blijft. Met het op één locatie onderbrengen van de verschillende diensten wordt beoogd de dienstverlening effectiever en efficiënter te doen plaatsvinden, laat de politie Public Relations weten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May