Douanier met gezin verrast door rovers
12 Dec 2018, 18:41
foto


Een douanier met zijn gezin is dinsdag in de omgeving Nieuw-Amsterdam rond 05.30u onaangenaam verrast geworden. Het gezin startte de dag zoals gebruikelijk, toen twee rovers het huis binnenstormden. Door kordaat optreden van de vrouw des huizes is erger voorkomen. Hoofd politiewoordvoerder Humphrey Naarden bevestigt desgevraagd dit voorval.

De vrouw maakte de bewuste ochtend de achterdeur open, toen ze plotseling werd aangevallen door twee mannen. Blijkbaar stonden deze mannen in vroege ochtend op de loer bij het huis van de douanier om toe te slaan. Het gezin handelde heel snel en vond veilig onderkomen in een slaapkamer, terwijl de rovers in het huis waren.

De ongewenste gasten hebben schoten gelost op de slaapkamerdeur. De douanier schoot hierop terug. De rovers, die gekleed waren in camouflagekleding, verlieten het pand zonder iets mee te nemen. De kogelinslagen op de deur waren de stille getuigen voor de politie, die ter plekke was voor onderzoek. Er ontbreekt elk spoor van deze ongewenste gasten. Volgens Naarden is het gezin ongedeerd gebleven. De politie van Nieuw-Amsterdam heeft de zaak in onderzoek.

Ala-D Media
Advertenties