Start aanpak zandwegen in Para in Matta
02 Dec 2018, 02:46
foto
De 5 kilometer lange zandweg naar Matta krijgt een lateriet deklaag. Alle zandwegen in Para worden aangepakt. (Foto: BIC Para)


Alle zandwegen in het district Para zullen worden aangepakt. Als eerste is het startsein gegeven op Matta. De 5 kilometer lange rijweg naar het inheemse dorp Matta, krijgt een 25 centimeter lateriet deklaag over een breedte van 6 meter.

Maandag wordt gestart met de wegen in andere bestuursressorten. De werkzaamheden worden door het commissariaat in samenwerking met de ondernemer S. Main Transport NV uitgevoerd. Het commissariaat komt in met de nodige brandstof en de ondernemer met machines en zandsedimenten.

Door een vrijwillige samenwerking tussen de ondernemer en de lokale overheid van Para, is het gelukt om de droge- en natte infrastructuur simultaan te verbeteren. Woensdag is de ondernemer begonnen met het ophalen van alle lozingen, trenzen en kanalen. Het betreft een duurzame aanpak met de juiste zandsedimenten en vereiste machines, meldt het Burger Informatie Centrum Para.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May