Broki wint groots van Botopasi
19 Nov 2018, 04:40
foto


De pas gepromoveerde club Broki heeft in de eerste divisie competitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) grootst weten te winnen van Botopasi. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk een handjevol voor Broki, terwijl Botopasi het net niet kon vinden.

In deze 5-0 overwinning was goaltjesdief Virgill Najoe ongetwijfeld de gevaarlijke man bij Broki. In de eerste speelronde verloor de club van regerend kampioen Robinhood. De club uit Abra Broki en omgeving maakte het zaterdag, thuis bij Botopasi in het Ronnie Brunswijk stadion, goed. Voor Botopasi is het de tweede verliespartij op rij. Eerder verloor de club met 1-0 van West United. Het team van Botopasi is voor zeker 90% vernieuwd. Het winnen moet nog worden aangeleerd.

In de andere partij van deze speelronde heeft PVV ook geen fout gemaakt. Deze club die op de transfermarkt wat goede aankopen heeft gedaan, wist met 3-1 te winnen van Acoconut.

De competitie wordt woensdag voortgezet. Het probleem tussen Flora en de SVB is nog bij de groene tafel. Flora meent dat hij recht heeft op eerste divisie voetbal. Door dit slepende geschil kan Santos uit Nickerie nog niet in actie komen. Ook in de tweede divisie worden enkele wedstrijden uitgesteld door deze kwestie.
Dat er weinig is gevoetbald dit weekeind, komt ook doordat de nationale selectie Concacaf Nation League verplichtingen had.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May