30.000 sterkere Surinamers!
06 Oct 2018, 08:27
foto


Het motivatie instituut MotiefA geeft invulling aan de gewenste richting die ons onderwijs moet opgaan. Met motivatie als leidraad wordt op diverse scholen het ondersteuningstraject My perfect school journey uitgevoerd. Het doel van dit project is ondanks externe factoren optimale condities te creëren binnen de instellingen die hieraan deelnemen.

Tijdens de verschillende sessies zal ingegaan worden op uiteenlopende zaken zoals; intrinsieke motivatie, doelformulering, waarden, normen en andere aspecten die invloed hebben op de algemene vorming als mens en student. De school vervult een sleutelfunctie binnen dit geheel. Slechts de beste versie van de leerkracht zal dit project doen slagen. Om dat te waarborgen worden alle leerkrachten van de deelnemende scholen o.a. middels strategische sessies en teambuilding ondersteund. Het traject met de leerkrachten ligt in handen van Impact Coaching onder leiding van Marvin Pollack. Hij heeft zijn sporen verdiend in het begeleiden van personen en instituten en zet zijn company effectief in tijdens dit traject. Ouderparticipatie maakt de onderwijs-driehoek compleet. Alhoewel er geen handboek is voor de juiste opvoeding worden er wel tools bijgebracht waarvan elke ouder zich kan bedienen om de studieresultaten van diens kind positief te beïnvloeden.

Niet uit de lucht komen vallen
MotiefA is door de jaren heen gegroeid tot een instituut dat meer biedt dan slechts motivatie sessies. Op basis van meer als 12 jaren gecombineerde ervaring, is deze aanpak ontwikkeld. Het rendement is tastbaar (o.a. 2017/2018 Kaykoesieschool van 0 naar 66% geslaagden). In samenwerking met het bedrijfsleven is de financiële ruimte voor meer impact gecreëerd. Iets meer dan 15.000 leerlingen, diens ouders en leerkrachten kunnen gedurende het hele schooljaar versterkt worden met relevante skills.

De slogan van MotiefA zegt 'moro de ini yu'. Met nog ruimte voor drie scholen, leveren wij samen met Impact Coaching een wezenlijke bijdrage die meer als 30.000 Surinamers sterker in het leven laat staan.

Alven Roosveld
info@motiefa.com
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May