Gemeente Bethania wil leden terug in de kerk
27 Aug 2018, 06:31
foto
Het kerkgebouw van de Bethania Gemeente van de Evangelische Broeder Gemeente Suriname te Tammenga.


Vanaf vandaag tot en met vrijdag 31 augustus houdt de jubileumcommissie 45 jaar Gemeente Bethania een ‘huis aan huis Evangelisatiecampagne’ in Tammenga. Het thema is 'Keert weer ...!” De gemeente hoopt met deze evangelisatiecampagne het contact met (oud)leden te hernieuwen en bewoners in de verschillende wijken zover te krijgen om de kerkdiensten te bezoeken en geestelijk actief te zijn.

Het aantal leden dat volgens de statistieken is ingeschreven is volgens de gemeente Bethania veel groter dan personen die regelmatig de kerkdiensten en kerkelijke activiteiten bezoeken. Daarom is het noodzakelijk na te gaan hoe het gesteld is met de leden, die ooit in onze kerk gedoopt zijn, bevestigd zijn, getrouwd zijn, de zondagsschool of tienerclub, de zusterkring of broederkring hebben bezocht. De bedoeling van deze evangelisatiecampagne is dat de blijde boodschap van Jezus’ liefde naar de bewoners toegebracht wordt en dat gemeenteleden, die om uiteenlopende redenen in geen jaren meer naar de Bethaniakerk van de EBGS zijn gekomen, opnieuw worden uitgenodigd!

De teams bestaande uit twee of drie personen zullen per dag vanuit de kerk naar een centraal punt in de wijk worden vervoerd. Begonnen wordt in de wijk Kashabaholo. Elke middag zullen er tussen 17.00 tot 18.30 uur huisbezoeken worden afgelegd, waarbij er met bewoners gebeden, gezongen en gesproken wordt.

Op 11 november zal de gemeente Bethania van de Evangelische Broedergemeente Suriname 45 jaar bestaan. In dit verband zijn er gedurende het hele jaar activiteiten voor jong en oud ontplooid.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May