Veroorzaker aanrijding valt na 2 weken door de mand
24 Aug 2018, 03:30
foto


De politie heeft twee weken na een aanrijding Kris S. (21) aangehouden. De man blijkt de veroorzaker te zijn van een aanrijding, waarbij de 12-jarige Fabricio W., zware lichamelijke letsels opliep. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs. Zijn vrouw en hij wilden de politie op een dwaalspoor brengen. De vrouw, die wel over een rijbewijs beschikt, wilde de politie doen geloven dat zij de auto bestuurde tijdens de aanrijding.

De aanrijding vond op 4 augustus plaats tussen twee personenauto's op de kruising van de Coesewijne- en de Marowijnestraat. Ter plekke trof de politie de partijen aan. Onderzoek wees uit dat de bestuurder die over de Marowijnestraat reed, geen voorrang had verleend aan het verkeer over de Coesewijnestraat met als gevolg de aanrijding.

Fabricio W., mede-inzittende van de auto die over de Coesewijnestraat reed, liep zware letsels op. Hij werd per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij verwezen naar de orthopeed. Fabricio, die met vakantie in Suriname vertoefde, is op 5 augustus weer afgereisd naar Nederland.

Op 20 augustus werd duidelijk voor de politie dat Kris S. en niet zijn vrouw, achter het stuur van de auto zat toen de aanrijding plaatsvond, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May