First lady verstrekt 3088 schooltassen komend schooljaar
03 Aug 2018, 20:31
foto
De leerlingen met hun schooltassen voor het komende schooljaar. First Lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft de eerste schooltassen in Marowijne verdeeld. (Foto: NII)


Het Bureau van de first lady zal voor het komende schooljaar 3088 schooltassen met benodigdheden verstrekken. First lady Ingrid Bouterse-Waldring is begonnen met het schooltassenproject.

In Marowijne werden 632 schooltassen uitgedeeld onder een zestal scholen in Moengo en Albina. Het gaat om de St. Theresiaschool, O.S. Bambi, O.S. Wonoredjo, O.S. Zinkampoe (uit Moengo) en de O.S.1 Albina, O.S. 2 Albina. Na Marowijne volgen Brokopondo, Para, Wanica, Paramaribo, Commewijne en Nickerie.

De echtgenote van de president sprak tijdens het moment van overhandiging tot de leerlingen en gaf aan blij te zijn iets te kunnen doen voor hen. Ze riep de kinderen op hun best te blijven doen op school. Degenen die het niet gehaald hebben werden door de first lady opgeroepen om zich extra in te zetten.

De schooltassen zijn via een schenking ontvangen, terwijl voor de inhoud het Bureau van de first lady heeft zorg gedragen. De schoolleiders hebben allen aangegeven blij te zijn met de geste van de first lady aan de schoolkinderen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May