First lady schenkt goederen aan behoeftigen
28 Jul 2018, 22:34
foto
Goederen die first lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft ontvangen van donateurs. Deze worden weer geschonken aan behoeftigen. (Foto: NII)


First lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft vrijdag aan negentien groepen en personen donaties gegeven. Zij richt zich voornamelijk op sociaal zwakkeren, onderwijs, vrouwen en kinderen, de mens met een beperking en senioren burgers.

Met de middelen die zij van donateurs krijgt speelt zij op haar beurt in op de noden in de samenleving. Onder de genodigden waren onder andere Jennefer Gazon die bij een brand have en goed verloor. Zij kreeg een cheque ter waarde van SRD 3180 om te starten met de wederopbouw van haar huis, meldt het Nationaal Informatie Instituut.

De vader van Sjenele Felitscha mocht voor zijn dochter een rolstoel in ontvangst nemen. Een ziekenhuisbed, laptops, brilmontuur, sap soft en water, sport benodigdheden en meerdere symbolische cheques, behoorden tot de vele gedoneerde goederen.

Dagelijks ontvangt de echtgenote van de president brieven en verzoeken om hulp. Afhankelijk van donateurs worden er iedere maand weer sociaal zwakkeren blij gemaakt.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May