EBS moedigt online bekijken openstaande rekeningen aan
27 Jul 2018, 12:21
foto
Via de tab 'DIRECT BEKIJKEN' en 'INLOGGEN' op de homepage van de EBS website kan elke klant zijn openstaande rekeningen bekijken.


De N.V Energiebedrijven Suriname (EBS) moedigt haar klanten aan om gebruik te maken van de mogelijkheid online de openstaande rekeningen te bekijken. Om dit te doen zijn slechts het aansluitnummer en klantnummer nodig. De onlinedienst is te benaderen via de homepage onder de tab DIRECT BEKIJKEN en EBS Myaccount. Deze kan ook als app gedownload worden via Google Playstore.

Via de optie DIRECT BEKIJKEN op de website kunnen klanten de openstaande rekeningen bekijken. EBS Myaccount biedt klanten de mogelijkheid om, naast het bekijken van openstaande rekeningen, ook een historisch overzicht van het verbruik en de rekeningen van de afgelopen 12 maanden op te vragen. Sinds kort kan ook de stroomrekening worden voldaan via deze applicatie, meldt de Public Relations van de EBS.

Op deze manier wordt bespaard op papier, inkt en arbeid. Elke maand moesten landelijk kennisgevingen bezorgd worden bij 140.000 klanten. Om te besparen heeft de EBS de distributie van kennisgevingen stopgezet en biedt zij de online optie aan.

Gebruikers van EBS Myaccount krijgen ook regelmatig meldingen van gepland onderhoud en andere belangrijke zaken zoals besparingstips. De klant moet zich wel voor EBS MyAccount online registreren.

De meterstand kan behalve online ook doorgegeven worden via 175, via Interactieve Voice Response (IVR) en via sms. Door gebruik te maken van deze E-service kan de klant voorkomen dat een geschatte rekening ontvangen wordt. Momenteel geven ongeveer 16.000 klanten maandelijks hun meterstand door.
Advertenties