Politie vraagt hulp bij identificatie dood aangetroffen man
04 Jul 2018, 10:41
foto
Kleding, schoeisel en andere spullen van de overledene. De politie heeft geen persoonsgegevens van de man die dood is aangetroffen. (Collage: KPS)


Een man is zondag 24 juni levenloos aangetroffen. Op het ontzielde lichaam zijn er geen documenten aangetroffen, waardoor de politie de persoonsgegevens niet kan achterhalen. De politie vraagt hulp van de familie of anderen die de man gekend hebben.

De man (van Creoolse afkomst) had een witte/crème kniebroek met blauwe en bruine strepen aan. Zijn 'patta' is zwart met witte zolen en witte veters. Hij was gekleed in een blauwe trui met als opschrift 'Agfitch College Pub Crawl ‘57'. Ook zijn aangetroffen een blauwe pet met 'Italia'; een oranje pet met 'Players 1977' en een oranje zakdoek met als opschrift 'Toy Story 3'.

De afdeling Public Relations vraagt mensen die kunnen helpen de persoon te identificeren contact te maken met de politie van het ressort Nieuwe Haven op het telefoonnummer 403101 of de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers 403806/404022.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May