Brandweer bevrijdt kind uit gesloten auto
25 Jun 2018, 18:22
foto
Moeder en zoon weer met elkaar verenigd. De brandweer heeft geholpen om het portier open te krijgen.


De brandweer van Nieuw Nickerie heeft een jongetje van een jaar uit een auto bevrijd. De jongen drukte per ongeluk een knopje in waardoor alle deuren automatisch op slot gingen. Toen de brandweer aan de A.K. Doergashawstraat aankwam, waren er enkele personen die probeerden om een portier van het voertuig open te krijgen, zonder succes.

De moeder was met haar zoontje in een broodjeszaak. Bij terugkeer deed ze de auto open, zette haar tas met sleutel in de auto, de jongen liet ze eveneens in de auto en ging terug om de broodjes en drank op te halen. Toen ze terugkeerde merkte ze op dat de auto op slot was. Ze was radeloos. Enkele omstanders probeerden eerst zelf de mogelijkheid te bekijken om een portier open te maken maar toen het maar niet lukte, is besloten de brandweer te bellen.

Brandmeester Eric Kyte zegt dat de brandweer heeft geholpen omdat een kind in het voertuig was. Na ongeveer 8 minuten werd het portier door de brandweer opengemaakt en de moeder kon haar zoontje weer in haar armen sluiten. De mensen die daar aanwezig waren hebben de brandweermannen hartelijk bedankt voor de hulp.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May