Bromfietser tilt verkeersbarometer naar 32
12 Jun 2018, 11:20
foto


Hemradj Barran (56) is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen die hij had opgelopen bij een aanrijding op 10 juni. De bromfietser was in de vroege zondagochtend betrokken bij een aanrijding met een pick-up aan de Marienburgweg. Zijn dood tilt de verkeersbarometer naar 32.

Bij aankomst van de politie was Barran niet aanspreekbaar en werd hij met schaafwonden en een armfractuur opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is dezelfde middag overleden.

De afdeling Public Relations van de politie zegt dat onderzoek heeft uitgewezen dat Barran bij zijn zoon op een feestje was. Na het feest reed hij in beschonken toestand naar huis. Ooggetuigen verklaarden dat hij links van de weg reed, maar opgegeven moment zijn rijhelft moet hebben verlaten en op die van de tegenligger kwam. De bestuurder van de pick-up is nog naar links geweken om de aanrijding te voorkomen, naar zijn zijspiegel heeft hoogstwaarschijnlijk de bromfiets geraakt.

Barran viel op het wegdek. Volgens de arts had hij door de val een grote hersenbloeding opgelopen. Zijn lichaam is afgestaan aan de nabestaanden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May