Autobestuurder overlijdt na botsing met vrachtwagen
04 Jun 2018, 16:29
foto


Christiaan Ebicilio (64) is op zaterdag na een aanrijding met een vrachtwagen op de Afobakaweg overleden. Onderzoek van politie Paranam wees uit dat beide bestuurders richting Brokopondo reden. De vrachtwagen chauffeur was de voorrijder. Ter hoogte van mast 13 kreeg de vrachtwagen bestuurder bandenpech. Hij stopte het voertuig om de band te verwisselen.

Nadat de vrachtwagenbestuurder de band verwisseld had, stapte hij in om zijn weg te vervolgen. Ineens hoorde hij klap van achteren en merkte dat het voertuig in beweging kwam. De chauffeur stapte uit om een kijkje te nemen en zag dat een personenauto tegen de oplegger was gebotst.

Ebicilio was niet aanspreekbaar en is met zware letsels per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Onderweg naar de SEH overleed de man.

Zijn ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van de deze autobestuurder landelijk naar 30.

Zondag is een voetganger dodelijk aangereden aan de Ringweg Zuid. Het aantal verkeersdoden is landelijk gestegen naar 31.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May