Winkelier ernstig verwond; verdachte aangehouden
01 Jun 2018, 16:02
foto


Sincily F. (28), die militair blijkt te zijn, is aangehouden. Hij wordt ervan verdacht donderdag op een winkelier te hebben geschoten. De winkelier is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis en is opgenomen op de Intensive Care afdeling. Bij aankomst van de politie van Latour ter plekke was het slachtoffer niet aanspreekbaar.

De beschieting vond plaats in een winkel op de hoek van de Frederikshoop- en de Johannes Pontweg. De vermoedelijke dader is op aanwijzing van omstanders door politieambtenaren van ressort Kwatta, die op dat moment langs reden aan de Livornosteeg, aangehouden en overgebracht naar de politie van Latour.

De verdachte is voor verder onderzoek overgedragen aan de Militaire Politie. Op hem is een wapen aangetroffen en in beslag genomen. Hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Volgens verklaringen van ooggetuigen zagen zij Sincily F. de winkel uitrennen met het wapen in zijn hand. Het is nog niet duidelijk of de winkelier is beroofd door de verdachte, deelt de politie Public Relations mee.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May