Broers mishandelen werknemers vuilophaaldienst
07 May 2018, 13:13
foto


De politie van Flora heeft de broers Denzil M. (20) en Kester M. (19) aangehouden voor openlijke geweldpleging. Zij mishandelden een chauffeur en twee medewerkers van een vuilophaaldienst ter hoogte van de rotonde van de Jagernath Lachmonstraat.

De broers vonden dat de chauffeur met groot licht reed en gingen verhaal halen bij hem. De toon waarop de chauffeur tot hen sprak stond de twee niet aan, waardoor zij ertoe overgingen tot het mishandelen en bekogelen van de chauffeur en twee medewerkers. Eén van de medewerkers liep een kaakfractuur op, terwijl de andere een armfractuur opliep, meldt de politie Public Relations.

Na hun daad verlieten de twee geweldenaars de plek. Per eigen gelegenheid zijn de gewonden naar de Spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd, waar zij na medische behandeling zijn heengezonden.

De slachtoffers deden aangifte op het politiebureau van Flora. De wetsdienaren hebben de verdachten opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de geweldenaars in verzekering gesteld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May