Administratief personeel AZP presenteert nieuw uniform
03 May 2018, 03:52
foto
De commissieleden in hun nieuw uniform samen met algemeen directeur AZP, Claudia Marica-Redan (in het midden).


Het administratief personeel van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) heeft zijn nieuw uniform woensdag officieel gepresenteerd. Het nieuwe uniform maakt deel uit van de transformatie naar het Academisch Medisch Centrum Suriname. Met deze uniformiteit wil het personeel aantonen deel te zijn van een representatieve organisatie. Met deze stap wil het administratief personeel de saamhorigheid, eenheid en vooral meer vriendelijkheid tonen en uitstralen naar elkaar en de patiënten toe.

Algemeen directeur van het AZP, Claudia Marica-Redan, heeft een commissie ingesteld die een modeshow hield, waarbij alle voorgeschreven modellen zijn gepresenteerd. Ook de kinderziektes zijn besproken en geëvalueerd. Na 15 jaar heeft het administratief personeel een nieuw uniform. Marica-Redan is bijzonder tevreden over het nieuwe uniform. Niet alleen het administratief personeel ondergaat zo een transformatie. "Het allerbelangrijkste van het transformatieproces van ons ziekenhuis is het personeel," benadrukt de directeur.

De gespecialiseerde afdelingen, zoals de Operatie Kamer, Spoed Eisende Hulp, Nationaal Nierdialyse Centrum, Sanatoruim, Neonatale Intensive Care Unit, Verloskamer, Intensive Care, Coronary Care Unit zijn reeds gestart met deze transformatie, waarbij zij nieuwe werkkleding aandoen en werkpakken dragen op de werkvloer.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May