Twee verdachten aangehouden na inbraak in woning
06 Apr 2018, 15:23
foto


De inbrekers Regillio L. (29) en Delvano M. (25) zijn kort na een inbraak in een
woning aan de Monsusiweg door de politie van Santo Dorp gearresteerd. Zij worden ervan verdacht met nog een kompaan het strafbare feit te hebben gepleegd. Na de daad vluchtte het drietal via het aangrenzend bos richting Sunny Point.


Het slachtoffer was in diepe rust toen iemand een scherpvoorwerp tegen zijn hals drukte en zijn gouden halsketting wegrukte. Toen de verdachten de plek verlieten, stond hij op. Hij zag drie manspersonen die gewapend waren met scherpe voorwerpen richting Sunny Point ervandoor gaan met de halsketting en andere goederen. Het slachtoffer riep om hulp en samen met overige bewoners en omstanders zetten zij de achtervolging in. Het drietal zag kans zich te verschuilen in een bosschage, waardoor zij de verdachten uit het oog verloren.

De ingeschakelde politie die ter plaatse verscheen, vroeg assistentie van politie Santo Dorp, die met de aangever Sunny Point aandeed. Het gebied werd uitgekamd. Bij het zien van de politie gooide één van de verdachten twee paar gympies en de halsketting weg. De aangever herkende de weggegooide goederen. Een deel van de buit is nog niet achterhaald.

Regillio L. en Delvano M. werden door de wetsdienaren in de boeien geslagen en
overgedragen aan de politie van ressort Santo Boma. Een derde verdachte zag kans weg te komen. Aan zijn aanhouding wordt gewerkt. Het onderzoek is overgedragen aan de recherche van regio Midden, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May