Pengel: Imago OWT&C oppoetsen
06 Apr 2018, 06:07
foto
Minister Patrick Pengel neemt het beheer van OWT&C over. Naast hem waarnemend minister Mike Noersalim. (Foto: NII)


Er zal hard gewerkt worden om het imago van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) op te poetsen. Dit zei minister Patrick Pengel donderdag na het ondertekenen van het protocol van overdracht. Pengel is hartelijk ontvangen door het personeel. Hij heeft Volksgezondheid vaarwel moeten zeggen voor de job op OWT&C. Antoine Elias wordt de volgende week beëdigd als minister van Volksgezondheid.

De minister zei dat hij niet een ‘one man show’ komt draaien. Hij beloofde altijd bereid te zijn om met eenieder samen te werken, meldt het Nationaal Informatie Instituut. “We zijn samen verantwoordelijk voor het resultaat dat geboekt wordt en dat alles moet op een transparante en correcte manier plaatsvinden”, zei de bewindsman. De zaken die al op touw zijn, zullen zeker voortgang vinden.

De belangrijkste uitdaging voor minister Pengel is dat er hard gewerkt zal moeten worden aan het oppoetsen van het imago van het ministerie van OWT&C. Volgens hem heerst er een negatief beeld van het departement in de samenleving. De minister heeft hoge verwachtingen, niet alleen van zichzelf maar ook van de staf en medewerkers. Hij vroeg de medewerkers eerlijk, open en secuur te zijn. “Er is werk aan de winkel, gelukkig ben ik niet alleen. Ik heb een kundige staf en gezamenlijk gaan wij de uitdaging aan”, zei Pengel.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May