MMC neemt audiometrie ruimte in gebruik
30 Mar 2018, 20:47
foto
Medisch directeur Cleopatra Jessurun in de cabine om een demo te geven.


Het Mungra Medisch Centrum (MMC) beschikt nu over een modern audiometrie ruimte van internationale standaarden. De middelen voor apparatuur en de inrichting zijn door het ziekenhuis opgebracht.

Medisch directeur Cleopatra Jessurun deelt mee dat deze ruimte samen de coördinator van de KNO-artsenmissie Kees Visser tot stand gekomen. In deze ruimte is er een modern geluidsloze cabine met gehoortest apparaat waarbij de KNO-arts voorlopig zelf de testen zal uitvoeren. In het na traject zullen zes verpleegkundigen van het MMC getraind worden om ook de gehoortesten uit te voeren, zodat de KNO-arts zich dan met andere zaken kan bezig houden.

Voordat de audiometrie ruimte in gebruik werd genomen, heeft de algemeen directeur Antoine Elias, zijn beleidsplan 2018-2022 aangeboden aan de vertegenwoordiger van de districtscommissaris, Hanisha Jairam en ook aan de pers. Het beleidsplan van 2012-2016 is volgens Elias volledig uitgevoerd. Hij geeft aan dat dit plan niet een dikke bundel is, waarbij er zoveel geschreven is. Er zijn realistische plannen hierin opgenomen die binnen het vastgestelde termijn uitvoerbaar zijn, legt Elias uit.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May