NDP Nickerie schenkt voedselpakketten aan sociale instellingen
30 Mar 2018, 06:30
foto
NDP lid Roy Sookha reikt de spullen symbolisch uit aan Mildred Lalji van Huize Francis.


De afdeling Nickerie van de Nationale Democratische Partij (NDP) heeft zeven sociale instellingen voedselpakketten geschonken ter waarde van ongeveer SRD 2000 per pakket. Assembleelid Guilliano Snip, dat ook namens Rachied Doekhie het woord voerde, gaf aan dat de NDP vanaf haar oprichting, een sociale poot heeft in haar doelstelling. Het is vooral voor de christenen, het juiste moment dat iets teruggedaan wordt voor de kansarmen.

De rode draad in het verhaal van Witte Donderdag is dat we moeten dienen, en daarom is het de juiste dag om deze goederen te schenken aan de sociale instellingen, meent de NDP-afdeling. Kenneth Donk, woordvoerder van de afdeling, zei dat dit het begin is van de sociale activiteiten die de partij de komende periode in Nickerie gaat ontplooien .

De volgende instellingen zijn in aanmerking gekomen voor deze donaties:
Huize Francis, Weeshuis Gaytrie, Bejaardentehuis Rust en Werk, Internaat Warishi, Zuster Danker Centrum, Kinderhuis Open Poort en de stichting Dak en Thuislozen in Nickerie. Mildred Lalji, beheerder van Huize Francis, heeft namens het personeel en bewoners de NDP Nickerie bedankt voor de geste. De bewoners zullen volgens haar zeker met deze ondersteuning de paasdagen goed doorbrengen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May