VHP verbreedt basis in Nickerie; woont sportactiviteiten bij
25 Feb 2018, 14:26
foto
De VHP heeft afgelopen weekend in Nickerie haar basis verder versterkt. Er werden vijf nieuwe kernen geïnstalleerd.


De VHP heeft in haar partijcentrum in Nickerie zaterdag vijf kernen geïnstalleerd. Mario Soemowidjojo, een van de kernvoorzitters, vroeg de VHP-leiding om het volk te bevrijden, zoals Mozes dat deed. Partijvoorzitter Chan Santokhi merkte op dat bij de eerstvolgende verkiezing in Nickerie een 'clean sweep' gerealiseerd zal worden.

Nickerie, een van oudsher bolwerk van de VHP, zal volgens Santokhi in zijn glorie worden hersteld. "De 'oude VHP' met een nieuwe generatie leiders", zei de politieke leider. De kernen Zeedijk, Bamboedam, Longmay, Paradise 2 en Awadhoeseinweg 2 zijn geïnstalleerd. De kernen hebben de partijleiding uitgenodigd om terug te keren in juli om nog meer kernen te installeren.

De oranje partij heeft niet alleen politieke bijeenkomsten gehouden. De Nickerie Beach Worstelwedstrijden van de Suriname Worstel Federatie zijn ook bijgewoond, waarbij een donatie werd gedaan. Onder grote publieke belangstelling werden 17 partijen afgewerkt, waaronder ook 3 dameswedstrijden. De hoofdwedstrijd ging tussen Fernando Ghoerahoe (WV Meerzorg) en Wilson Balansi (SNL). Ghoerahoe won met 6-3 van Balansi.

VHP-ondervoorzitter Asiskumar Gajadien opende zondag het crickettoernooi 'Santokhi cup' van de Nickerie Cricket Bond. De prijsuitreiking zal worden gedaan door Santokhi. "Het leven van alle dag moet doorgaan ondanks de crisis die onze gemeenschap in haar wurggreep houdt", stelt Santokhi.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May