Telesur geeft voorlichting over migratiewerkzaamheden
03 Feb 2018, 08:25
foto


Het TNBP-communicatieteam van Telesur brengt huis-aan-huis-bezoeken in diverse wijken om de klanten persoonlijk in te lichten over de migratiewerkzaamheden, die sinds juli 2017 worden uitgevoerd. De buurtbewoners krijgen onder meer toelichting over plaatsing van de grijze Multi Service Access Nodes (MSAN)- kasten, op de bermen langs de openbare weg.

Inmiddels zijn bezoeken afgelegd in Paramaribo West, Paramaribo Zuid, Centrum, Commewijne en Nickerie. Telesur geeft ook informatie over de activiteiten via verschillende mediakanalen zoals de krant, radio, tv en social media. De klant wordt op deze manier betrokken in het proces en het draagvlak van het project vergroot.

De migratiewerkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met de bedrijven Seti NV, Alki NV, Sutec NV, MES NV en ABC Fiber. De werkzaamheden houden onder andere in, het vervangen van verouderde binnenhuisapparatuur van Telesur.
Zowel het Telesurteam, als de medewerkers van de partnerbedrijven zijn te herkennen aan het bedrijfsvoertuig waarin zij zich verplaatsen, het uniform en een legitimatiebadge met het logo van het desbetreffende bedrijf.

Telesur plaatst als onderdeel van het nieuwe glasvezelkabelnetwerk ongeveer 240 MSAN-kasten, licht het bedrijf toe. De werkzaamheden zijn in het kader van de uitvoering van het Telesur Nationaal Breedband Project (TNBP). In het project wordt de verouderde koperkabelinfrastructuur, die loopt vanuit de centrale naar de KVK (kabelverdeelkast), vervangen middels een glasvezelverbinding en gekoppeld op een MSAN-kast.

De MSAN-kasten worden pas geplaatst nadat er een vergunning is verkregen van de districtscommissaris van het betreffende verzorgingsgebied en er afstemming is gepleegd met de politie en de buurtbewoners ter plekke, meldt het bedrijf.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May