U-15 natio niet succesvol in Frans-Guyana
30 Dec 2017, 07:04
foto


De U-15 nationale voetbalselectie van Suriname is van het jaar minder succesvol geweest tijdens de 17e Claude Elisse interland voetbaltoernooi in Cayenne, Frans-Guyana.

In de openingswedstrijd tegen het gastland afgelopen woensdag ging Suriname met 2-0 ten onder. De daarop volgende dag kwam natio iets beter voor de dag, maar bij de penalty ging het mis. De U-15 selectie speelde namelijk gelijk tegen Guadeloupe: 1-1. Er moesten penalty's worden genomen. Guadelope was de betere ploeg en won de series met 2-0.

Op vrijdag, de laatste speeldag, bleek dat weer dat de penalty's niet zuiver werden getrapt door Suriname. In de reguliere speeltijd tijd tegen Martinique werd het 2-2. In de penalty series die hierop volgde, verloren de jongens van Suriname met 3-2.

Dit team is op drie spelers na geheel nieuw. Er zal vanuit de Surinaamse Voetbalbond verder gesleuteld worden aan deze selectie. Kampioen van het toernooi werd gastland Frans-Guyana. Het buurland won van Martinique met 1-0. De selectie van Suriname keert op vandaag terug naar huis.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May