Waterprobleem Jodenbreestraat verholpen
29 Dec 2017, 12:18
foto
De afdeling Wegen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie bezig met schoonmaak van de Jodenbreestraat. (Foto: Edward Troon)


Door een verstopping van de riolering is een deel van de Jodenbreestraat onder water gelopen. De afdeling Wegen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie, heeft het probleem kunnen oplossen. Leendert Irodikromo deelt Starnieuws mee dat de afvoerputten verstopt zijn door de wortels van de bomen. Door de vele regens kon het water niet worden afgevoerd.

Na inspectie van de situatie is een voorlopige oplossing gevonden. "Het water moet zo snel mogelijk weg kunnen trekken omdat op oudjaar hier activiteiten plaatsvinden. Dan wordt de pagara estafette gehouden. Alleen in dit gedeelte van de binnenstad is de straat onder water gelopen," legt Irodikromo uit.

Het ministerie heeft prioriteit gegeven aan het oplossen van dit probleem. Zondag is er in de binnenstad na het afschieten van de pagara's een streetparty. Om het publiek niet te duperen is besloten het probleem zo snel mogelijk op te lossen. In het nieuwe jaar zal er naar een structurele oplossing worden gezocht voor het probleem.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May