SLM biedt bedrijven reiskortingen aan
26 Dec 2017, 00:00
foto


Personeelsleden en geregistreerde gezinsleden van bepaalde bedrijven kunnen goedkoper vliegen met de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij NV (SLM). Op de regionale en Mid-Atlantische route krijgt de koper 4% korting op de niet-terugvorderbare basistarieven. Er geldt een korting van 6% op de normale beschikbare basistarieven op zowel de regionale als Mid-Atlantische route.

Robbi Lachmising, directeur van de SLM, zegt aan Starnieuws dat deze corporate overeenkomsten niet nieuw zijn. Ze zijn onder het directeurschap van Ronnie Calor ingevoerd. Hij legt uit dat deze regeling vooral goed werkt in de regio. “Op Amsterdam hebben we vaak actietarieven die lager zijn.” Hij onderstreept dat de korting alleen geldt voor de normale tarieven.

Om in aanmerking te komen voor de korting moet de koper de reservering/koop doen op het SLM-passagekantoor aan de Drs. Sophie Redmondstraat. Bij de reservering/aankoop is een verklaring van het bedrijf waarmee de regeling is aangegaan vereist.
De regeling is niet nadelig voor de SLM, zegt Lachmising. De korting die is opgenomen in de corporate overeenkomsten is vergelijkbaar met de commissie die de SLM aan haar agenten betaalt. Met Staatsolie, EBS, Telesur en enkele andere bedrijven heeft de SLM soortgelijke overeenkomsten gesloten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May